Page 1 of 1

Re: How do I install Ictdialer on Asterisk

PostPosted: Wed Sep 10, 2014 1:28 pm
by falak
ICTDialer communicates with Plivo framework that actually works with FreeSWITCH. So if you want ICTDialer to work with Asterisk then you need Plivo framework that can work with Asterisk. No changes in ICTDialer will be required.

In short, you only need to have Plivo for asterisk.

Re: How do I install Ictdialer on Asterisk

PostPosted: Fri Sep 12, 2014 2:47 pm
by falak
As far as I know, Plivo only supports FreeSWITCH. There is no Plivo for Asterisk available.

Correct me if I am wrong! :|

Re: How do I install Ictdialer on Asterisk

PostPosted: Sat Sep 13, 2014 10:41 am
by falak
You actually need to write a software similar to Plivo but that should work with Asterisk. see https://www.plivo.com/open-source/ for more detail.

Re: How do I install Ictdialer on Asterisk

PostPosted: Mon Sep 15, 2014 12:20 pm
by falak
Please advise if you Ictbroadcast of what files to launch the system in Asterisk.


Unfortunately, I could not understand your question. Please give more detail what are you trying to say.

Re: How do I install Ictdialer on Asterisk

PostPosted: Tue Oct 14, 2014 11:27 am
by falak
ICTDialer is based on FreeSWITCH. You cannot use it with Asterisk. However, if you want to develop such a system with Asterisk, please contact at http://www.ictinnovations.com/contact to get a quote or email at info[at]ictinnovations[dot]com.