PROBLEM with campaign status

Post your configuration issues while installing ictdialer

Re: PROBLEM with campaign status

Postby falak » Mon Apr 29, 2013 1:37 pm

There could be many different reasons for a campaign to be in waiting state. It can go in waiting state due to incompatible dial_string that your trunk provider required. It can also go in waiting state due to codec problem.

Can you please post log to see what actually is causing the campaign to wait. There are three different logs that you can check.

Freeswitch log:
/usr/local/freeswitch/bin/fs_cli

GUI log:
Login as Admin -> Reports -> Recent log messages

Backend log:
cat /tmp/mytest.txt

Then I can tell what is the problem.
falak
Site Admin
 
Posts: 86
Joined: Tue Jan 17, 2012 7:33 am

Re: PROBLEM with campaign status

Postby falak » Fri May 03, 2013 5:05 am

This error shows that Freeswitch is not running. First start freeswitch, then go to fs_cli.

Start freeswitch:
/usr/local/freeswitch/bin/freeswitch -nc
Stop freeswitch:
/usr/local/freeswitch/bin/freeswitch -stop

Also make sure Plivo Framework is running:
Start Plivo:
/usr/local/plivo/bin/plivo start
Stop Plivo:
/usr/local/plivo/bin/plivo stop
falak
Site Admin
 
Posts: 86
Joined: Tue Jan 17, 2012 7:33 am

Re: PROBLEM with campaign status

Postby falak » Sat May 04, 2013 5:05 am

This error is because either Plivo Framework is not running or it is not properly installed. Try restarting Plivo if it is already running.
falak
Site Admin
 
Posts: 86
Joined: Tue Jan 17, 2012 7:33 am

Re: PROBLEM with campaign status

Postby falak » Sat May 25, 2013 9:14 am

As far as the problem in quotes is concern, this error is generated from plivohelper.phpfile. This plivohelper.php file is written by people at Plivo.org. So I would recommend to consult at plivo-users@googlegroups.com or chat online at their website plivo.org.
I haven't received this error before in ICTDialer.

If there is any other issues, please let us know.

anthonyb wrote:I'm getting

Notice: Trying to get property of non-object in PlivoRestResponse->__construct() (line 44 of /usr/ictdialer/modules/broadcast/gateway/plivo/lib/plivohelper.php)


When I try to make a test call.

I have set up and made test calls to other extensions in Zoiper but I haven't been able to figure out how to get ICT Dialer working with Plivo and Freeswitch.
falak
Site Admin
 
Posts: 86
Joined: Tue Jan 17, 2012 7:33 am


Return to Configuration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron